FAQ

023-7820562
24/7 bereikbaar

Reparaties vakkundig uitgevoerd

Klantvriendelijke service

Lekkages snel verholpen

Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u vragen die vaak gesteld worden. Heeft u na het zien van deze vragen nog een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

In welke regio zijn jullie actief?

Dakdekkersbedrijf Voets is actief in de regio Haarlem en omgeving. Weet u niet zeker of wij binnen uw regio actief zijn. Neem dan gerust telefonisch contact met ons op voor verdere informatie.

Wat vergoedt de verzekering?

Het kan zo zijn dat schade aan uw dak wordt vergoed door de verzekering. Hierbij gaat het in de meeste gevallen om schade dat plotseling is ontstaan door externe factoren. Denk hierbij aan schade dat veroorzaakt wordt door storm, zoals afgewaaide dakpannen of schade door een lekkage dat is veroorzaakt door hevige regenval. Schade dat wordt veroorzaakt door zaken buiten de externe factoren dient u vaak zelf te betalen. Hierbij kan gedacht worden aan schade dat is ontstaan door gebrekkig onderhoud. Daarom adviseren wij klanten altijd om met enige regelmaat uw dak te laten inspecteren en onderhouden.

Zit er asbest in mijn dak?

Sinds juli 1993 is asbest verboden. Als uw dak voor deze datum is gelegd, bestaat er een kans dat u asbest in uw dak heeft. Op Milieu Centraal staat meer informatie over asbest. Hier vind u meer informatie hoe u asbest kunt herkennen en wat u er het beste tegen kan doen.

Wanneer moet mijn dakbedekking vervangen worden?

De levensduur van uw dakbedekking is sterk afhankelijk van verschillende factoren als weersomstandigheden en onderhoud. Over het algemeen geldt voor de levensduur van daken het volgende:

  • Levensduur dakpannen: 50+ jaar
  • Levensduur bitumen: +/- 20 jaar
  • Levensduur EPDM: +/- 40 jaar

Kan een nieuwe dakbedekking over de huidige dakbedekking worden gelegd?

Over de mogelijkheden voor het leggen van een nieuwe dakbedekking over een oude dakbedekking, bent u volledig afhankelijk van verschillende factoren. In sommige gevallen is dit wel mogelijk. Voor meer informatie voor uw specifieke situatie verzoeken wij u om even contact met ons op te nemen. Onze dakdekkers vertellen u hier graag meer over.

Super goed geholpen en uitstekende service! Zeker een aanrader.

Nick H.

Zeer vakkundige en snelle service in het weekend! We zijn echt heel erg uit de brand geholpen!

Alexander G.

Gewoon goed. Vakmensen en betrouwbaar bedrijf.

Selia K.