Direct lekken opsporen

023-7820542
24/7 bereikbaar

Reparaties vakkundig uitgevoerd

Klantvriendelijke service

023-7820542
24/7 bereikbaar

Lekkages snel verholpen

Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Lekdetectie in Haarlem

Een lekkage in uw woning is niet alleen lastig te herstellen in veel gevallen, het kan ook nare waterschade met zich meebrengen. Lekkages kunnen ontstaan rond de afvoer van een wasmachine, onder uw dak als gevolg van een hevige regenbui, of elders in uw woning door schade aan bijvoorbeeld leidingen. In al deze situaties is het noodzakelijk om snel een oplossing te vinden, zodat verdere schade voorkomen kan worden. Onze dakdekkers helpen u bij lekdetectie in Haarlem en omgeving, waarbij we eerst de bron van de lekkage voor u achterhalen en deze direct voor u zullen proberen te verhelpen. Mocht het niet mogelijk zijn om meteen een structurele oplossing te bieden, bijvoorbeeld omdat een deel van uw dakbedekking vervangen moet worden, dan bieden we u in ieder geval een tijdelijke oplossing.

Lekdetectie en reparatie in Haarlem

Lekdetectie Haarlem

Lekkage rond uw dakbedekking is een van de vervelendste vormen van lekkage, omdat neerslag al via een heel klein scheurtje in uw dakbedekking onder uw dak kan komen. De precieze plek van zo’n scheurtje is dan vaak lastig te achterhalen, waardoor er steeds meer neerslag naar binnen druppelt of loopt. Deze neerslag zal in het houtwerk van uw dak of bijvoorbeeld in uw muren trekken, waarbij de ontstane rottende plekken vaak nauwelijks te herstellen zijn. Reden genoeg om te zorgen voor een snelle oplossing bij lekkage!

Onze ervaren dakdekkers voeren lekdetectie in Haarlem al jaren uit, waardoor de bron van de lekkage in uw woning snel gevonden zal zijn.