Uw dak vakkundig vervangen

023-7820562
24/7 bereikbaar

Reparaties vakkundig uitgevoerd

Klantvriendelijke service

Lekkages snel verholpen

Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Dak vervangen in Haarlem

Wanneer u onlangs in een nieuwe woning bent getrokken, of juist bezig bent geweest met het plaatsen van een aanbouw aan uw woning, kan het zijn dat u nieuwe dakbedekking wilt hebben. Vindt u de rode dakpannen bijvoorbeeld niet passen bij het interieur wat u wenst? Heeft u liever een rieten dak? Of is de huidige dakbedekking versleten? Onze dakdekkers komen uw dak vervangen in Haarlem en omgeving, waarbij we niet alleen zorgen voor de uitvoering hiervan, maar ook met u meedenken over de best passende oplossing. Door onze ervaring in het plaatsen van dakbedekking kunnen we u een goed beeld geven van de mogelijkheden die er tegenwoordig op de markt zijn!

Dak laten vervangen in Haarlem

Dak vervangen Haarlem

Het vervangen van dakbedekking is soms een gecompliceerde klus, omdat niet ieder materiaal zomaar kan worden weggegooid. Denk bijvoorbeeld aan de daken waar asbest vrij kan komen bij het vervangen van een dak. In dit geval heeft u de hulp nodig van een erkende dakdekker om uw dak op een veilige manier te laten vervangen. Maar ook voor simpelere klussen als het domweg vervangen van de dakpannen voor een ander type dakpan heeft u wellicht graag de hulp van een dakdekker, omdat het sneller gaat en op een vakkundige wijze voor u wordt gedaan.

Wanneer uw dak nog goed genoeg is, maar er bijvoorbeeld wel kleine scheurtjes of beschadigingen in uw dakbedekking zitten, kunnen we deze voor u repareren. Het is dan niet noodzakelijk om uw volledige dak te vervangen in Haarlem!