Alle dak klussen

023-7820562
24/7 bereikbaar

Reparaties vakkundig uitgevoerd

Klantvriendelijke service

Lekkages snel verholpen

Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Dakbedekking in Haarlem

Wanneer u over straat loopt zult u tal van verschillende soorten dakbedekkingen tegenkomen. De ene woning maakt gebruik van dakpannen op een schuin dak, de andere kiest juist voor een rieten dak en een plat dak zal in veel gevallen voorzien zijn van EPDM of bitumen, een zwarte laag. Wanneer uw eigen dak toe is aan een nieuwe laag dakbedekking, of wanneer u uw huidige dakbedekking wilt laten vervangen, staan onze dakdekkers klaar voor het plaatsen van dakbedekking in Haarlem en omgeving. Met een jarenlange expertise in het aanbrengen van dakbedekking, kunnen we u niet alleen helpen bij het verwezenlijken van uw wensen, maar ook bij het geven van advies vooraf. Welke dakbedekking is bijvoorbeeld het meest geschikt voor uw woning? In welke prijsklassen vallen de verschillende dakbedekkingen? Wij helpen u graag bij het beantwoorden van dit soort vragen. Zo heeft u vooraf een goed beeld van de mogelijkheden en zult u achteraf nooit spijt krijgen van uw keuze!

Plaatsen van dakbedekking in Haarlem

Dakbedekking Haarlem

Wanneer u ervan overtuigd bent dat u de juiste keuze heeft gemaakt in het type dakbedekking voor uw woning, zullen onze dakdekkers zorgen voor het plaatsen van de dakbedekking op uw woning in Haarlem. Zo heeft u zelf geen omkijken naar het leggen van de dakbedekking en weet u zeker, dat het op een vakkundige en daadkrachtige wijze gebeurd. U moet er toch niet aan denken dat u na een paar weken al te maken krijgt met lekkages als gevolg van een verkeerd geplaatste dakbedekking.

Voor welke dakbedekking in Haarlem kiest u? Dakpannen, of toch iets anders?

_________________

Soorten dakbedekking

Bent u van plan uw dakbedekking in Haarlem te vervangen? Dan is het wel handig om te weten welke mogelijkheden u allemaal heeft. Dit zijn er vandaag de dag namelijk nogal wat. Zowel voor een plat als voor een hellend dak kunt u namelijk verschillende soorten dakbedekking kiezen. Onze dakdekker uit Haarlem kan uw dak voorzien van de volgende bedekking.

Hellend dak

soorten dakbedekking Het hellende dak van het overgrote deel van de woningen in Haarlem is voorzien van dakpannen. Onze dakdekker uit Haarlem kan het dak van uw woning hier ook van voorzien. Wij bieden dakpannen aan in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. U heeft de uitstraling van uw dakbedekking dus geheel in eigen hand. Bovendien is de levensduur van dakpannen betrekkelijk lang. Kleidakpannen gaan wel 50 tot 100 jaar mee, betonnen dakpannen zo’n 30 jaar. Naast de klei- en betondakpannen kan onze dakdekker uit Haarlem uw dak ook voorzien van leien. Deze dakbedekking geeft uw woning een natuurlijke uitstraling. De levensduur van leien ligt rond de 40 jaar.

Plat dak

Platte daken worden doorgaans niet voorzien van dakpannen of leien. Nee, voor dit type dak heeft onze dakdekker uit Haarlem weer andere soorten dakbedekking. Allereerst kunnen wij uw dak voorzien van bitumen, ook wel bekend als dakleer. Dit materiaal wordt op heel veel platte daken in Haarlem en omgeving gebruikt. Het plaatsen van bitumen is niet lastig en daarbij heeft het ook nog een levensduur van een jaar of 25. De tweede mogelijkheid die wij bieden is pvc. Dit type dakbedekking lijkt grotendeels op bitumen en heeft ook een levensduur van 25 jaar. Tot slot kan onze dakdekker uit Haarlem uw platte dak ook voorzien van EPDM. Dit materiaal bestaat uit synthetisch rubber, wat de dakbedekking elastischer maakt dan pvc en bitumen. EPDM is hierdoor beter bestand tegen grote temperatuurverschillen. Dit maakt ook dat de dakbedekking een stuk langer meegaat, namelijk zo’n 40 jaar. Keerzijde van EPDM is dat dit materiaal een stuk duurder is dan bitumen of pvc. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gewoon eens contact op met onze dakdekker uit Haarlem.