Direct de lekkage repareren

023-7820562
24/7 bereikbaar

Reparaties vakkundig uitgevoerd

Klantvriendelijke service

Lekkages snel verholpen

Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Daklekkage in Haarlem

De voornaamste functie van het dak op een huis is onszelf en de inboedel drooghouden in geval van een regenbui. Als huiseigenaar moet u daarom altijd alert zijn dat er geen daklekkages in Haarlem ontstaan. Een lekkage op het dak kan namelijk ernstige gevolgen hebben. Niet alleen zult u het niet meer droog houden in huis, maar het lekkende water kan ook onherstelbare schade aan de constructie van uw dak veroorzaken. Om deze reden is het noodzakelijk dat u in het geval van een daklekkage in Haarlem onmiddellijk een dakdekker inschakelt. Deze kan dan direct beginnen met het uitvoeren van de benodigde reparaties aan het dak. Dit is een werkzaamheid van een dakdekker waarbij meer komt kijken dan de meeste mensen in eerste instantie denken.

Detectie en reparatie door dakdekker Haarlem

Op het moment dat u onze dakdekker inschakelt voor het repareren van een daklekkage in Haarlem, zal eerst begonnen moeten worden met het exact detecteren van de locatie van de oorzaak. In veel gevallen is de oorzaak van het lekkende water namelijk niet direct duidelijk. Als de daklekkage in Haarlem wordt veroorzaakt door een dakpan die tijdens een storm van het dak is gewaaid, dan is dit natuurlijk simpel vast te stellen. Veel vaker komt het echter voor dat een lekkage klein begint en na verloop van tijd steeds groter wordt. In dat geval sijpelt het water langzaam over een groot oppervlakte en is het moeilijk om de bron van het probleem vast te stellen. De dakdekker doet dit met behulp van speciale lekdetectie apparatuur. Hiermee weet u zeker dat de reparatie van de daklekkage in Haarlem in een keer succesvol zal zijn.

Manieren om een dak lekkage vast te stellen

Schade als gevolg van een daklekkage in Haarlem voorkomen, begint met het vaststellen dat er sprake is van een lekkage. Onze dakdekker moet u om deze reden ook voorzien van advies om dit probleem zo snel mogelijk vast te stellen. Let bijvoorbeeld op de luchtvochtigheid onder het dak. Voelt de zolder enorm klam aan dan is de kans groot dat er sprake is van een lekkage. Vocht- en schimmelplekken zijn ook duidelijke indicaties van een daklekkage in Haarlem.