dakEen van de grootste ergernissen voor veel woningbezitters is een lekkage. Niet alleen gaat een lekkage over het algemeen gepaard met een blijvende en lastig te verhelpen waterschade, ook is de bron van een lekkage niet altijd even makkelijk te vinden. Zeker wanneer u last heeft van een lekkage aan uw dak, is het over het algemeen moeilijk om dit zelf te verhelpen. Gelukkig staat onze dakdekker voor u klaar om hulp te bieden bij het verhelpen van een lekkage. Door onze expertise is het vinden van de bron van een lekkage vaak makkelijk, waardoor wij verdere waterschade voorkomen.

Een lekkage aan het dak verhelpen

Het verhelpen van een lekkage aan uw dak begint over het algemeen met het traceren van de bron van een lekkage. Dit kan bijvoorbeeld een kapotte dakpan zijn, maar ook kleine scheurtjes, wanneer u een plat dak heeft. Vaak zijn deze scheurtjes niet direct met het blote oog te zien, evenals kleine gaatjes in uw dakbedekking. Dergelijke beschadigingen kunnen ontstaan tijdens een hevige storm, waarbij takken of kleine steentjes tegen uw dakbedekking slaan.

Als gevolg van een lekkage aan uw dak sijpelt het water heel langzaam bij uw woning naar binnen, met alle gevolgen van dien. Veel voorkomende waterschade als gevolg van een lekkage zijn bijvoorbeeld rottende plekken in het houtwerk van uw dak of waterschade aan documenten. U moet er toch niet aan denken dat belangrijke documenten verloren gaan of dat foto’s beschadigd raken door een lekkage.

Hulp nodig bij een lekkage? Bij ons bedrijf kunt u terecht!

Call Now Button