Lees over ons bedrijf

023-7820562
24/7 bereikbaar

Reparaties vakkundig uitgevoerd

Klantvriendelijke service

Lekkages snel verholpen

Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Over ons

Zoekt u een vakkundige dakdekker die uw problemen met het dak zo snel mogelijk komt verhelpen? Dan bent u bij Dakdekkersbedrijf Voets aan het juiste adres. Dit is hét dakdekkersbedrijf dat al uw problemen heel snel en vakkundig oplost.   

Dakdekkersbedrijf Voets is al 30 jaar lang een van de bekendste dakdekkers in de omgeving van Haarlem. Dakdekkersbedrijf Voets is onderdeel van Highservice Woningonderhoud. Omdat wij een erkend bedrijf zijn kunt u rekenen op goed opgeleide installateurs. We hebben aantoonbaar ervaring in dak werkzaamheden en onze dakdekkers beschikken over de juiste opleiding en diploma’s. Daarnaast laten wij ons regelmatig bijscholen. Kwaliteit staat voorop! Door alle kennis kan Dakdekkersbedrijf Voets ook snel in actie komen bij zowel grote als kleine klussen.  

Werkzaamheden

Dakdekkersbedrijf Voets heeft al 30 jaar ervaring in het vak en biedt voor alle problemen op en rondom uw de dak de oplossing. Zo is Dakdekkersbedrijf Voets in te schakelen voor als u onderhoud wil laten verrichten aan uw dak. Of als u simpelweg een controle wilt van uw dak staan onze dakdekkers voor u klaar. Daarnaast doet Dakdekkersbedrijf Voets natuurlijk ook uw dak vervangen als dat nodig is. Naast daken leggen en onderhouden is Dakdekkersbedrijf Voets ook in te schakelen voor lekkage aan het dak. Er is namelijk niks zo vervelend als water dat binnen komt omdat het dak een lekkage heeft. Maar u kunt Dakdekkersbedrijf Voets ook gewoon inschakelen als u advies wilt over de juiste materialen voor uw dak. Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar! 

Kernwaarden

Omdat Dakdekkersbedrijf Voets al 30 jaar in het vak werkzaam is weten ze precies wat de juiste oplossing is voor uw probleem. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn dan ook de 2 dingen die bij Dakdekkersbedrijf Voets hoog in het Vaandel staan. Dakdekkersbedrijf Voets is een team van specialisten dat graag meedenkt over uw problemen en wensen. Om de kwaliteit hoog te houden wordt er uitsluitend met de hoogste kwaliteit producten gewerkt. Daarnaast respecteren we uiteraard uw privacy: we bespreken de uitgevoerde klussen niet met derden. We werken snel maar vakkundig, en gebruiken alleen de beste materialen. Ook maken wij geen troep of schade. We werken netjes en ruimen alles keurig voor u op. Hiermee verzekert Dakdekkersbedrijf Voets kwaliteit en klanttevredenheid. 

Spoedservice

Speciaal aan onze dienstverlening is dat u ons 24/7 kunt inschakelen bij spoed. Heeft u last van bijvoorbeeld een daklekkage of is er een gevaarlijke situatie ontstaan dan kunt u ons altijd bereiken. Ongeacht het tijdstip! We komen dan direct naar u toe en zorgen voor een (nood)oplossing.  

Heeft u dus problemen op of rondom uw dak? Twijfel dan niet en neem meteen contact op met Dakdekkersbedrijf Voets zodat wij uw problemen kunnen oplossen! 

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,2/5 op basis van vijf Google Reviews!

Super goed geholpen en uitstekende service! Zeker een aanrader.

Nick H.

Zeer vakkundige en snelle service in het weekend! We zijn echt heel erg uit de brand geholpen!

Alexander G.

Gewoon goed. Vakmensen en betrouwbaar bedrijf.

Selia K.